lørdag 18. september 2010

Bloggrunde

Sitter og kikker gjennom utallige flotte og inspirerende blogger,
men kreativiteten lar liksom vente på seg.

Gangen burde tas - de forrige som bodde her mente åpenbart det var en sjakktrekk å male alt - og jeg mener ALT i fransk grå. Lister, knagger, dører og vegger... Jeg er helt sikker på at jeg aldri kommer til å røre fransk grå med en pensel...

Trappen opp ble i min brune periode malt ja, brun, for noen år siden. Nå vil jeg ha den blå! Badet er nitrist og kjedelig, og jeg holder det i den stilen - pynting har fungert dårlig der inne. Dessuten er jeg kronisk svært dårlig på å vaske dusjkabinett, så jeg kjører den litt slitne stilen der inne. Imidlertid har jeg vært så dum at jeg ba masse jenter hit neste helg på vin, ost og kjeks, så det bør vel skrubbes litt der inne. Jeg får sette av en kveld etter jobb i slutten av uken så jeg får tatt badet litt skikkelig.

Men det er nok poengløst å begynne på noe i dette huset, all den tid jeg trolig ikke bor her om en stund. Jeg får heller bruke energien på et nytt hjem - med nye muligheter. Alt er ikke klart og avgjort ennå, men 2011 blir nok et år preget av mye forandringer.