søndag 7. mars 2010

Ny uke

Søndag... Det verste med søndager er jo som kjent at mandager kommer. Etter å ha vært hjemme en uke med valpen, kjenner jeg at denne mandagen kan bli hardere enn de fleste andre. Jeg kommer til å ringe hjem altfor ofte for å sjekke hvordan det går, hva hun gjør, hvordan hun spiser - you name it. Jeg har allerede begynt å innse at dersom jeg får barn kommer jeg til å bli en uutholdelig hønemor...

Har fått brukt helgen delvis fornuftlig ihvertfall. Middag og hobbykveld (ispedd litt hobbyartikkelshopping i forkant... ) med en venninne fredag. Fikk nålefiltet pynte-påskeegg, en morsom og enkel affære :) Har også klart å løsrive meg fra valpen såpass at jeg har fått vasket både klær og hus, strikket litt og til og med lakkert neglene (noe som umuliggjør strikking et par timer, for det tørker jo så irriterende sakte...).

Var ute på "sminkeshopping" med en venninne for en tid tilbake, og fikk i kveld endelig testet den nye neglelakken. Etter et Google-søk fant jeg ut at den var et såkalt limited edition-produkt, så det passer meg jo mildt sagt dårlig at jeg likte den så godt... Jeg faller alltid for limited edition-produkter, til min store fortvilelse - men jeg husker en sommer, hvor det var en fantastisk Juicy Tube som ble så populær at de tok den inn i sortimentet for en stakket stund, så det er jo lov å håpe. Mitt hus er mørkere enn de fleste, og det er ganske mørkt ute også, så bildene jeg tar blir så mørke. Tok meg derfor den frihet å Google etter bilde av den fine lakken. Håper alle får en fin uke!