tirsdag 2. mars 2010

Tror jeg må handle litt...

Ryddet og sorterte alle hobbytingene mine for noen uker siden, og oppdaget uante mengder med servietter, scrappeting (også jeg som aldri har scrappet, da!), gipsformer, keramikkegg, maling osv.

Rundt samme tid kjøpte jeg en forsinket bursdagsgave til en venninne, bokstaver i metall (?) som utgjorde ordet "home". Veldig fine, men så var jeg innom Fjeldborg-bloggen nå, og oppdaget at det jo er enda kulere å lage bokstavene selv! Dermed bærer det avgårde til Panduro i morgen for å kjøpe pappbokstaver. Jeg skal kun kjøpe bokstavene, for jeg har jo tross alt veldig mye å lage av. Tenkte å prøve meg på keramikkegg-maling. Har en liten følelse av at det ikke kommer til å gå så bra, for jeg er ingen stor maler. Har ikke arvet det talentet fra min fars søstre... Bildet under er malt av en av de, og det er egenhendig kopiert og stjålet fra hennes Facebook-side :) Har to bilder en annen har malt, men har ikke fått tatt gode nok bilder av de ennå.

I LOVE WILMA

Hun har ikke vært her et døgn engang, men jeg er fullstendig frelst, forelsket, overlykkelig - ja, alt på en gang! :) Hun ble litt uvel på slutten av kjøreturen, men fikk sovet litt og drukket litt, så ga det seg. Hun
liker å være i buret sitt, spiser og drikker - og bader i drikkevannet, noe hun gjorde hos oppdretteren også :)