søndag 28. februar 2010

Me - a shopaholic?


Ja, tror vel i grunn det... I perioder er jeg flink, unngår alle steder med butikker (utenom matbutikken da, men selv der kan jeg gå på en smell). Fredag var intet unntak. Var ute og spiste med en venninne, og skulle først innom garnbutikken Tjorven på Majorstuen og se etter noen pinner. Sprekken var ikke stor, men ble et par garnnøster i tillegg. På vei fra middagen kom jeg på at det er mamut-salg i bokhandlene for tiden. DET kan man jo ikke gå glipp av, for da TAPER man jo penger... Ikke at det var noen spesielle bøker jeg trengte, hadde planlagt å kjøpe, eller hadde spesielt lyst på der og da, men det skader jo ikke å titte...? Det gikk jo som det måtte gå - 4 bøker i den ene, og 2 til i den andre bokhandelen.
I tillegg måtte jeg selvsagt innom Søstrene Greene. Heldigvis er det billig der, så ble bare rundt en 200-lapp. Kjøpte en kjempesøt, rød koffert, samme som vi hadde da vi var små (manglet kun de hvite blomstene). En pakke servietter måtte til, for det kan jo hende decoupage-lysten plutselig kommer over jeg igjen, og jeg tror at de par hundre serviettene jeg har fra før av faktisk er litt kjedelige når jeg tenker meg om. 2 nye kopper ble også innkjøpt, selv om jeg har masse kopper fra før av, og kun bruker to av de. Kubbelys manglet jeg også (og det mangler jeg faktisk!), og til slutt avrundet jeg med lipgloss-innkjøp hos et parfymeri... Var kun den ene som var fin da jeg kom hjem, men jeg trøster meg med at jeg ofte finner skjulte sminkeskatter av det jeg har hjemme, så den ser nok dagslyset etterhvert. Hadde jeg vært fryktelig rik, ville jo ikke denne til tider småsyke hobbyen vært noe problem. Imidlertid er jeg ikke så rik... 2 uker til lønn, og jeg har 200 kr. på kontoen.
Min middagsvenninne var fryktelig skuffet over meg, men da hun lørdag ringte og sa hun så på et sandaler til 700 kroner kom jeg til å tenke på at hun dagen før nevnte at tannlegetimen måtte avbestilles, for det hadde hun ikke råd til. Jeg kjente ikke bare et lite stikk, men en stor SOL av glede når jeg kunne påpeke hennes idioti. Mulig jeg tapte litt igjen når jeg anbefalte at sandalene ble innkjøpt like etter, men dog... På tirsdag kommer det hund, så håper hun vil kunne bidra til økt tur-aktivitet utendørs, og at jeg kanskje blir avvent fra denne lille manien...